Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες για την ίδρυση εταιρίας στη γειτονική χώρα. Έδρα από 25 ευρώ το μήνα, πλήρης λογιστική υποστήριξη, ένταξη σε ευρωπαϊκά προγράμματα, επαγγελματικά και στεγαστικά δάνεια, τραπεζικές συναλλαγές κάθε είδους για φυσικά και νομικά πρόσωπα, μεταβίβαση εταιρικού αυτοκινήτου, έρευνα ακίνητης περιουσίας, εγκαταστάσεων, μηχανημάτων κ.λπ. Πλήρης υποστήριξη, συμβουλές. Επικοινωνία: 210.3300078 - 215.5509237 - 210.3300660 - 6945976642.

Τη μεταφορά τους στο εξωτερικό εξετάζουν ελληνικές εταιρείες τεχνολογίας

Η αστάθεια που χαρακτηρίζει το θεσμικό πλαίσιο στη χώρα (βλέπε το τελευταίο διάστημα τις παλινωδίες όσον αφορά τις ασφαλιστικές εισφορές), σε συνδυασμό με τη μακροχρόνια οικονομική ύφεση έχουν επηρεάσει και τις προσπάθειες στους τομείς της τεχνολογίας με τις εταιρείες να αδυνατούν να αντιμετωπίσουν ακόμη και τα έξοδα της συμμετοχής τους σε μια έκθεση.

Την ίδια στιγμή επιχειρήσεις που έχουν καταφέρει να διαθέσουν τις υπηρεσίες τους στο εξωτερικό εξετάζουν, παρότι δεν το επιθυμούν, τη μεταφορά της έδρας τους αναζητώντας σταθερότητα για να επικεντρωθούν στο κύριο αντικείμενό τους. Οι παραπάνω διαπιστώσεις καταγράφονται με αφορμή τη χθεσινή παρουσίαση της ελληνικής αποστολής στη μεγαλύτερη έκθεση -συνέδριο τεχνολογιών κινητών επικοινωνιών, Mobile World Congress - MWC, που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στη Βαρκελώνη και συγκεντρώνει ένα μεγάλο τμήμα της βιομηχανίας αυτής από όλο τον κόσμο.




Απογοήτευση

Στο περιθώριο της χθεσινής εκδήλωσης στελέχη επιχειρήσεων δεν έκρυβαν την απογοήτευσή τους για τη γενικότερη κατάσταση στη χώρα, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι τόσο η υψηλή φορολογία που επιβάλλεται στις επιχειρήσεις, όσο η αστάθεια σε πολλά επίπεδα η οποία επηρεάζει την καθημερινότητα και δεν αφήνει τα στελέχη τους να προσηλωθούν στην κύρια δουλειά τους και την ίδια στιγμή ολοένα και περισσότεροι εργαζόμενοι με υψηλά προσόντα εγκαταλείπουν την Ελλάδα. Κυρίαρχη ήταν η εκτίμηση ότι πρόκειται για μια από τις δυσκολότερες χρονιές για τις επιχειρήσεις, σε σημείο που αν δεν αλλάξουν σύντομα οι συνθήκες ο τομέας της τεχνολογίας θα σβήσει πριν καν ενηλικιωθεί.

Πηγή: Ναυτεμπορική



Financial & Law:
Ίδρυση - μεταφορά εταιρίας στη Βουλγαρία. Αναλαμβάνουμε οικονομικά και υπεύθυνα όλη τη διαδικασία.
Τηλέφωνα: 210.3300078 - 215.5509237 - 210.3300660 - 6945976642